Over ConvertMall

ConvertMall is een ‘free to use’ Business Media Platform. Het komt tot manifestatie als oplossing voor de verzadiging op het gebied van online marketingcommunicatie. ConvertMall is door Sebastiaan Immers opgericht in 2020 en wordt voor het eerst publiek aangekondigd in april 2021. ConvertMall is een merk van Busfizz Marketing.

Wat maakt ConvertMall uniek

ConvertMall onderscheidt zich van andere platforms als het medium dat ondernemers, van groot tot klein een handvat biedt in het stukje online marketingcommunicatie voor hun bedrijf. Bedrijven kunnen er op een dynamische wijze een brandend community bouwen, in een B2C omgeving hun bedrijf presenteren en daarnaast in contact komen met andere ondernemers.

Het platform geeft naast bedrijven ook gebruikers de mogelijkheid om gratis een account aan te maken. Je kan hiermee gemakkelijk jouw favoriete merk/ onderneming volgen. Door het dynamische ‘Business Media’ element op het platform word je op een laagdrempelige wijze op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van jouw favoriete merken en jouw lokale bedrijven.

Wie is de oprichter van ConvertMall

ConvertMall is opgericht door Sebastiaan Immers. Na het behalen van zijn studie op bachelorniveau binnen de communicatiewetenschappen met een specialisme in de marketingcommunicatie wordt hij CEO bij Busfizz Marketing. Het verbinden van doelen aan missie en visie ziet hij als een passie, waarbij hij zich graag verdiept in de theorieën van zijn grote voorbeelden Roberto Cialdini, Abraham Maslow, Igor Ansoff en Betteke van Ruler. ConvertMall is dan ook zeker het resultaat van zijn passie te noemen. Een platform waarmee hij ondernemers een handvat biedt om hun doelen te realiseren.

Over Busfizz

Busfizz is eigenaar van ConvertMall en biedt het platform aan als een product voor bedrijven om hun onderneming in een B2C en B2B te promoten en presenteren.

Busfizz is gestart in 2019. De onderneming positioneert zich als innovatief en dynamisch met een expertise in marketingcommunicatie.