Een website voor je bedrijf

“Een goed werkende website, die bereikbaar is op elke mobiele telefoon of computer is belangrijk voor jouw digitale marketing. Busfizz biedt een betrouwbare aanpak om je te helpen bij het maken en online zetten van websites, applicaties en platforms.”

Een website bouwen, wat is dat?

Website ontwerp en bouw verwijst naar het maken van een website, app, of online platform dat er goed uitziet en goed werkt. Het ontwerpen omvat het vervaardigen van de algemene look en feel van de website, terwijl de bouw gericht is op het daadwerkelijk schrijven van de code die de website doet werken.

Een website kan op verschillende manieren worden gebouwd, de doelstelling ervan bepaald welke het meest geschikt is. Jouw website is de plaats waar jouw klanten, bezoekers en concurrenten naartoe gaan om meer te weten te komen over jouw merk, producten of diensten. Daarom is het belangrijk om een toegankelijk webdesign te hebben dat zich aanpast aan verschillende apparaten zoals mobiele telefoons, computers en tablets, om een bevredigende klantervaring te bieden.

Webdesign en de manier van bouwen veranderen voortdurend en vereisen kennis en voortdurend leren om te profiteren van de spannende mogelijkheden die het biedt.

Ontvang nieuwe en bestaande klanten op jouw eigen website​

Hoe gaan we dit aanpakken?

Een website is een geweldige manier voor jouw bedrijf of merk om een breder publiek te bereiken en de producten of diensten aan te bieden. Tegenwoordig is iedereen online, dus aanwezigheid met jouw onderneming op internet is een goede zet. Door waardevolle inhoud te creëren en de dialoog aan te gaan met jouw publiek, kun je naamsbekendheid en loyaliteit opbouwen, wat kan leiden tot meer verkoop en verwijzingen.

Als een website is gebouwd met een content management systeem, heeft het merk controle over hoe het wordt gepresenteerd aan het publiek. Ze kunnen ervoor kiezen om positieve reacties te tonen, producten en diensten op een goed zichtbare plek te zetten, en hebben inspraak in het ontwerp en de inhoud van de website. Het hebben van een goede website is ook belangrijk omdat andere ondernemers er waarschijnlijk al eentje hebben, en het niet hebben van een website kan nadelig zijn voor het merk. Al met al is een goed ontworpen en gebouwde website een belangrijk aspect van het succes van een merk op de digitale markt.

Een website laten maken

De Busfizz aanpak is een eenvoudige en effectieve manier om een website te maken. Busfizz zorgt ervoor dat de websites die ze maken past bij wat de klanten willen door te leren over hun bedrijf en wensen en welke klanten zij ermee willen bereiken. Ze betrekken de klant bij het maken van de website zodat deze makkelijk te gebruiken is en er goed uitziet. Busfizz zorgt er ook voor dat de website snel werkt, veilig is en goed gevonden kan worden in zoekmachines. Nadat de website klaar is, blijft Busfizz eraan werken om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken en voldoet aan de veranderende behoeften van de klant.

Ontdekken 

In de eerste fase werkt Busfizz samen met de klant om de bedrijfsdoelstellingen, de doelgroep en de concurrentie te begrijpen. Dit helpt Busfizz om een website te creëren die aansluit bij de doelstellingen en de behoeften van de doelgroep.

Wireframing

Vervolgens maakt Busfizz een basis-structuur voor de website. Dit helpt bij het identificeren van potentiële bruikbaarheidsproblemen en zorgt ervoor dat de website overzichtelijk en intuïtief is voor gebruikers. 

Ontwerp

Busfizz creëert vervolgens een samenhangend ontwerp dat de merkidentiteit van de klant weerspiegelt en de doelgroep aanspreekt. De klant wordt betrokken bij het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke ontwerp voldoet aan zijn behoeften en voorkeuren.

Ontwikkeling

Busfizz gebruikt de nieuwste technologieën voor web-ontwikkeling om ervoor te zorgen dat de website snel en veilig is en voldoet aan de industrienormen voor toegankelijkheid en bruikbaarheid.

Lancering

Busfizz test de website uitgebreid om er zeker van te zijn dat deze correct functioneert voordat deze wordt gelanceerd. Ze geven de klant ook training in het zelf beheren van de website.

Ondersteuning

Busfizz biedt voortdurende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de website goed blijft presteren. Dit omvat regelmatige updates en controle op beveiligingsproblemen en prestatieproblemen. 

Laat ons je helpen met jouw webdesign en -bouw

website_desktop_busfizz

Als je jouw bedrijf online wilt laten groeien met een website op maat, neem dan contact op met onze medewerkers om te zien hoe wij jouw bedrijf online kunnen helpen.